Nederlands-Vlaams Bijbelgenootschap

Feedback

Vragen, opmerkingen en suggesties

We horen graag wat we beter kunnen doen. Je kunt dat laten weten door ons klantencontactcentrum te mailen.

We doen ons uiterste best zo snel mogelijk te reageren.

Eerste hulp bij problemen

• Misschien wordt je vraag al beantwoord in onze gebruikersgids.
  • Als iets niet werkt zoals verwacht, kan het ook zijn dat je browser nog oude cookies heeft opgeslagen. Dan helpt het om die te verwijderen. Dat kun je doen door op het slotje links in de adresbalk te klikken. Er verschijnt dan een venster waar je kunt aangeven om cookies te beheren. Achter ieder cookie kun je op de prullenbak klikken om deze te verwijderen.

Nederlands-Vlaams Bijbelgenootschapv.4.18.8
Volg ons