Over het Nederlands-Vlaams Bijbelgenootschap

Van debijbel.nl tot Bijbel Basics en de app Mijn Bijbel. En van de NBV21 tot een eerste Bijbelvertaling voor Angola. Het Bijbelgenootschap brengt de Bijbel dichtbij.

Onze missie is dat iedereen wereldwijd de Bijbel kan ontdekken, ervaren en doorgeven. Het Bijbelgenootschap vertaalt en verspreidt de Bijbel. Dat kunnen we doen dankzij de steun van onze leden en donateurs.
Lees meer over onze projecten in Nederland, maar ook in het buitenland.

Binnenlandwerk

Binnenlandwerk

Van de NBV tot de Bijbel in Gewone Taal. En van debijbel.nl tot Bijbel Basics en de app Mijn Bijbel. Het Nederlands Bijbelgenootschap brengt de Bijbel dichtbij, sinds 1814.

Samen met onze leden en donateurs maken we het mogelijk dat mensen in binnen- en buitenland de Bijbel ontdekken, ervaren en doorgeven…

Buitenlandwerk

Buitenlandwerk

Dat wij de Bijbel op elk moment beschikbaar hebben, is best bijzonder. In veel talen is er helemaal geen Bijbel. Laat staan dat mensen een eigen Bijbel in huis te hebben. Het Nederlands Bijbelgenootschap vertaalt en verspreidt de Bijbel ook in het buitenland. Dankzij onze leden en donateurs kunnen we projecten in de hele wereld…

Meer over het Nederlands Bijbelgenootschap

Wil je meer lezen over het Nederlands en Vlaams Bijbelgenootschap? Ga dan naar Bijbelgenootschap.nl. En help ons in onze missie om de Bijbel dichtbij te brengen!