De Bijbel dicht bij mensen brengen. Dat is de missie van het Nederlands-Vlaams Bijbelgenootschap. Dat doen we onder meer met deBijbel.nl en Mijn Bijbel app. Iedereen kan zo de Bijbel lezen in onder meer de Nieuwe Bijbelvertaling en de Bijbel in Gewone Taal.
Even een tekst opzoeken, in de kerk meelezen of aan tafel een Bijbelgedeelte lezen: dat doe je voortaan heel eenvoudig op je smartphone of tablet.

Gratis account

Wil je dieper in de wereld van de Bijbel duiken en je leeservaring persoonlijk maken? Maak dan een gratis account aan. Hiermee kun je je eigen aantekeningen en markeringen bijhouden, eenvoudig teksten kopiëren en ontdek je bovendien allerlei extra achtergrondinformatie. Daarnaast lees, doorzoek en vergelijk je met een gratis account vier extra Bijbelvertalingen.

deBijbel.nl | plus

deBijbel.nl en Mijn Bijbel app zijn alleen mogelijk dankzij de steun van leden en donateurs. Wil jij meehelpen met het vertalen en verspreiden van de Bijbel, in Nederland en wereldwijd?
Als dank voor je steun krijg je een mooi welkomstgeschenk en toegang tot allerlei extra’s op deBijbel.nl: 20+ Bijbelvertalingen – inclusief bronteksten – en nog meer achtergrondinformatie.

Word lid en doneer