Waar is de bijbeltekst van de dag?

De bijbeltekst van de dag staat op de homepage niet meer naast het zoekscherm bovenin, maar daaronder. Het is het eerste blok, van de drie blokken met laatste artikelen, onder ‘Begin met zoeken’ en ‘Begin met lezen’.

U kunt op de bijbeltekst klikken om de gehele tekst te lezen in het bijbelleesscherm. Ook kunt u op de knop ‘lees meer’ klikken, die verschijnt als u met uw muis over de tegel heen beweegt.

We bieden tegenwoordig ook een toelichting bij de tekst. Die kunt u lezen als u met uw muis over de tegel heen beweegt en op de knop ‘toelichting’ klikt.

Als de toelichting is geopend kunt u op de bijbeltekst klikken om de bijbeltekst in de bijbelleesmodule te openen.

Een overzicht van alle toelichtingen en teksten van de dag kunt u vinden op: debijbel.nl/leesplannen/bijbelleesrooster-2020.

De andere leesplannen zijn alleen via onze app Mijn Bijbel te bekijken.

Door deze website verder te gebruiken ga je akkoord met plaatsing en gebruik van cookies door het NBG en derden conform onze privacyverklaring.[bericht verbergen]