Bartimeüs kan weer zien
zondag 28 oktober 2018 ( 54 / 200 )

Bartimeüs kan weer zien

Deze zondag is het ook Bijbelzondag. Marcus 10:46-52 staat centraal: Jezus zorgt ervoor dat de blinde bedelaar Bartimeüs weer kan zien.

Er zijn nog Bijbelzondag-placemats voor kinderen beschikbaar! U kunt deze gratis aanvragen via onze website. Als u deze uiterlijk woensdag bestelt, heeft u ze vóór zondag nog in huis!

zondag 28 oktober 2018 ( 54 / 200 )

Bartimeüs kan weer zien

Download hier het volledige programma met de voorbereiding, bouwstenen van de zondag en alle werkbladen. In deze download zitten nog niet de extra losse bestanden, zoals brieven voor predikanten of ouders.

Voorbereiding

Bouwstenen van de zondag

Werkbladen 4-8 jaar

Werkblad 4-8 jaar: Kaartje met bijbeltekst

Werkblad 4-8 jaar: Illustratie bijbelverhaal

Werkbladen 8-12 jaar

Werkblad 8-12 jaar: Kaartje met bijbeltekst

Informatie voor predikanten

Brief voor de ouders

Filmpje: Bartimeüs

Jaaroverzicht Bijbel Basics

Bartimeüs kan weer zien

Deze zondag is de derde zondag van het derde blok met verhalen uit het evangelie volgens Marcus. De belangrijkste boodschap van het boek Marcus is dat er met de komst van Jezus een nieuwe tijd begint: Gods nieuwe wereld is dichtbij. Vandaag staat Marcus 10:46-52 centraal: Jezus zorgt ervoor dat de blinde bedelaar Bartimeüs weer kan zien.

Voor de kinderen van 4-8 jaar richten we ons in deze reeks steeds op Jezus zelf. Vandaag gaat het over Jezus die aan Bartimeüs vraagt wat hij voor hem kan doen.

Voor de kinderen van 8-12 jaar richten we ons steeds op andere mensen die in de verhalen een rol spelen. Vandaag gaat het om Bartimeüs die Jezus blijft roepen.

Complete serie: Marcus III

Deze serie is de derde serie met verhalen uit het evangelie volgens Marcus. De belangrijkste boodschap van het boek Marcus is dat er met de komst van Jezus een nieuwe tijd begint: Gods nieuwe wereld is dichtbij.

Toon volledige serie
Marcus III