De man die niet kan lopen
zondag 26 augustus 2018 ( 45 / 200 )

De man die niet kan lopen

Deze zondag is de eerste van een nieuw blok met verhalen uit het evangelie volgens Marcus.

Marcus 2:1-12 staat centraal: Jezus maakt een man beter die niet kan lopen.

zondag 26 augustus 2018 ( 45 / 200 )

De man die niet kan lopen

Download hier het volledige programma met de voorbereiding, bouwstenen van de zondag en alle werkbladen. In deze download zitten nog niet de extra losse bestanden, zoals brieven voor predikanten of ouders.

Voorbereiden

Bouwstenen van de zondag

Werkbladen 4-8 jaar

Werkblad 4-8 jaar: Kaartje met bijbeltekst

Werkblad 4-8 jaar: Illustratie bijbelverhaal

Werkbladen 8-12 jaar

Werkblad 8-12 jaar: Kaartje met bijbeltekst

Jaaroverzicht Bijbel Basics

Informatie voor predikanten

Brief voor de ouders

De man die niet kan lopen

Deze zondag is de eerste van een nieuw blok met verhalen uit het evangelie volgens Marcus. De belangrijkste boodschap van dit evangelie is dat er met de komst van Jezus een nieuwe tijd begint: Gods nieuwe wereld is dichtbij. Op deze zondag staat Marcus 2:1-12 centraal: Jezus maakt een man beter die niet kan lopen.

Voor de kinderen van 4-8 jaar richten we ons in dit blok steeds op Jezus zelf. Vandaag gaat het over het geloof in Jezus, en de bijzondere dingen die daardoor gebeuren.

Voor de kinderen van 8-12 jaar richten we ons steeds op andere mensen die in de verhalen een rol spelen. Vandaag gaat het om de wetsleraren, die niet goed begrijpen wie Jezus is.

Complete serie: Marcus II

De drie zondagen in deze serie vormen een nieuw blok met verhalen uit het evangelie volgens Marcus. De belangrijkste boodschap van dit evangelie is dat er met de komst van Jezus een nieuwe tijd begint: Gods nieuwe wereld is dichtbij.

Toon volledige serie
Marcus II