Paulus reist rond en vertelt over Jezus
zondag 6 oktober 2019 ( 104 / 200 )

Paulus reist rond en vertelt over Jezus

Deze zondag is de tweede van een blok met drie verhalen over Paulus. Op deze zondag staat Handelingen 17:16 en 17:22-34 centraal: Paulus reist rondom overal over Jezus te vertellen. Hij komt ook in de Griekse stad Athene, waar hij een toespraak houdt.

zondag 6 oktober 2019 ( 104 / 200 )

Paulus reist rond en vertelt over Jezus

Download hier het volledige programma met de voorbereiding, bouwstenen van de zondag en alle werkbladen. In deze download zitten nog niet de extra losse bestanden, zoals brieven voor predikanten of ouders.

Voorbereiding

Bouwstenen van de zondag

Werkbladen 4-8 jaar

Werkblad 4-8 jaar: Kaartje met bijbeltekst

Werkblad 4-8 jaar: Illustratie bijbelverhaal

Werkbladen 8-12 jaar

Werkblad 8-12 jaar: Kaartje met bijbeltekst

Informatie voor predikanten en kinderwerkers

Brief voor de ouders en opvoeders

Paulus reist rond en vertelt over Jezus

Op deze zondag staat Handelingen 17:16 en 17:22-34 centraal: Paulus reist rond om overal over Jezus te vertellen. Hij komt ook in de Griekse stad Athene, waar hij een toespraak houdt.

Voor de kinderen van 4-8 jaar richten we ons op de reactie van de mensen die naar Paulus luisteren. Een paar van hen sluiten zich bij Paulus aan en gaan in Jezus geloven.

Voor de kinderen van 8-12 jaar richten we ons op de inhoud van Paulus’ toespraak en het nadenken en filosoferen over wie God is.

Complete serie: Handelingen: Paulus

Deze serie is een blok met drie verhalen over Saulus, die we ook kennen als Paulus. We lezen hoe hij in Jezus gaat geloven, dat hij op reis gaat om over God en Jezus te vertellen, en hoe hij op één van zijn reizen in een storm terechtkomt en schipbreuk lijdt.

Toon volledige serie
Handelingen: Paulus