De Israëlieten veroveren Jericho
zondag 22 september 2019 ( 102 / 200 )

De Israëlieten veroveren Jericho

Deze zondag is de derde van een blok met drie verhalen over Jozua en de Israëlieten die het land Kanaän binnengaan. Op deze zondag staat Jozua 6:1-20 centraal. De Israëlieten veroveren de eerste stad in Kanaän: Jericho.

zondag 22 september 2019 ( 102 / 200 )

De Israëlieten veroveren Jericho

Download hier het volledige programma met de voorbereiding, bouwstenen van de zondag en alle werkbladen. In deze download zitten nog niet de extra losse bestanden, zoals brieven voor predikanten of ouders.

Voorbereiding

Bouwstenen van de zondag

Werkbladen 4-8 jaar

Werkblad 4-8 jaar: Kaartje met bijbeltekst

Werkblad 4-8 jaar: Illustratie bijbelverhaal

Werkbladen 8-12 jaar

Werkblad 8-12 jaar: Kaartje met bijbeltekst

Informatie voor predikanten en kinderwerkers

Brief voor de ouders en opvoeders

De Israëlieten veroveren Jericho

Deze zondag is de derde van een blok met drie verhalen over Jozua en de Israëlieten die het land Kanaän binnengaan. Op deze zondag staat Jozua 6:1-20 centraal De Israëlieten veroveren de eerste stad in Kanaän: Jericho.

Voor de kinderen van 4-8 jaar richten we ons op de Israëlieten die allemaal moeten juichen als ze de trompet horen. Dan storten de muren van de stad Jericho in.

Voor de kinderen van 8-12 jaar richten we ons op God die zegt dat alles in de stad Jericho voor hém is. Zo laat hij zien dat de Israëlieten niet voor zichzelf vechten.

Complete serie: Jozua

In deze serie lezen we in drie zondagen over Jozua en de Israëlieten die het land Kanaän binnengaan. De eerste zondag staan Numeri 13:1-3 en 13:21-33 centraal, de tweede zondag lezen we Jozua 2:1 en 2:6-21. De derde zondag komt Jozua 6:1-20 aan bod.

Toon volledige serie
Jozua